Over Ons

Allereerst wil ik u hierbij hartelijk bedanken voor uw tijd en interesse in SCS Car Detailing. Er is altijd veel te vertellen, echter ben ik meer geinteresseerd in wat u te vertellen heeft. Om u toch niet voor niets op deze pagina te laten komen heb ik hieronder kort wat over het bedrijf beschreven.

Tijdens mijn studie Small Business and Retail Management aan Christelijke Hogeschool Windesheim heb ik op de zaterdagen een bijbaan gehad in een handelsbedrijf. Hierbij was ik verantwoordelijk voor het reconditioneren van personenauto’s, campers, boten en caravans. Behalve dat het arbeidsintensief werk is vond ik veel rust in de concentratie die nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen. Het is als een meditatie¬†om in volledige concentratie een vorm te mogen perfectioneren na eigen hand.

Na mijn studie Small Business and Retail Management op Christelijke Hogeschool Windesheim had ik het idee om al de verzamelde kennis en passie te combineren en in een eigen vorm te gieten. 

Het vele nadenken leverde niets op! Echter kwam daar toen ”het moment” op een willekeurige dag dat ik dacht: Wat als ik mij nou ga professionaliseren in het hoge segment verzorgen van auto’s? Wat als ik nou een meditatieve vorm van bezig zijn kan combineren met het verdienen van brood?

De volgende dag stond ik om 9:00 bij de KVK en de eerste stap was gezet. Sinds die tijd ben ik constant bezig geweest met het verbeteren van mijn kennis, vaardigheden en technieken.

De huidige missie die de lading van SCS Car Detailing dekt is als volgt:

”Midden- en hoogsegment autorijders voorzien van de juiste diensten om zo het autorijden, onderhouden en genieten te maximaliseren.”

Call Now ButtonBellen