Mayvinci Zwolle

SCS Car Detailing is mag zich met trots Mayvinci Zwolle punt noemen. U kunt er terecht voor alle Mayvinci behandelingen en producten. Hieronder een overzicht van de verschillende coatingen die u kunt laten verzorgen.

Mayvinci Ayanmo

De bestanddelen van “Ayanmo” van Mayvinci zorgen ervoor dat het zeer goed blijft zitten op het oppervlak, wat wordt versterkt door de gekruiste, keramische achterkant. De moleculaire morfologie geeft het de coating zijn hardheid en elasticiteit. Dankzij een uniek element van de coating kan AYANMO werken met een lagere oppervlakte-energie en heeft deze tegelijkertijd invloed op antistatische eigenschappen die zorgen voor dat olie, water en stof worden afgestoten (omgevingsvuil). Een gedeponeerd ingrediënt in de coating absorbeert uv, waardoor deze uv opnieuw afgeeft als warmte en licht met een langere golflengte. Met gebruik van de juiste optische apparatuur heeft Ayanmo 92 GU (Gloss Units) onder een hoek van 20⁰ en 97 GU (Gloss Units) onder een hoek van 60⁰, wat de beste meetwaarde voor nanokeramische coatings tot op heden is.

Mayvinci Ayanmo

Technische gegevens:

Levensduur: 5 jaar
Dikte: 4-5µ

Mayvinci M16

Een doorbraak in waterige keramische SiO2-chemie. C16 geeft een matrixachtig membraan van een beschermende, vuilafstotende laag op gelakte oppervlakken. Dankzij de synergie van waterafstotende en zelfreinigende eigenschappen garandeert de helderheid en glans van C16 enorme versterking en bescherming. C16 omhult het behandelde oppervlak door hieraan te blijven zitten, terwijl het betere intern bindende eigenschappen behoudt.

Mayvinci C16

Technische gegevens:

Levensduur: 3 jaar
Dikte: 3-4µ

Mayvincy MK4

MK4 bestaat uit SIO2-verbonden nanodeeltjes en is een chemisch inert, zeer krasbestendig keramiekachtig membraan dat verbazingwekkende bescherming biedt en er wasachtig uitziet. De versterking van de chemisch verbonden nanodeeltjes versterkt en behoudt de look van een showmodel. De extreem lage oppervlakte-energie van het folie is bestand tegen dagelijks vuil en zuur en zorgt voor betere schoonmaakresultaten.

Mayvinci MK4 Zwolle

Technische gegevens:

Levensduur: 18 maanden
Dikte: 2-3µ

Mayvinci Wheel Guard

Wheel Guard heeft een unieke binding met autowielen. Dankzij de doorbraak in de combinatie van organische en anorganische SiO2-elementen stoot de coating remstof en straatvuil af en is het bestand tegen hoge temperaturen. De extreem lage oppervlakte-energie van het folie en het inherente antistatische mechanisme zijn bestendig tegen wegcontact en zorgen ervoor dat Wheel Guard de meest geavanceerde wielcoating op de markt is. Het zorgt voor veel betere schoonmaakresultaten.

Mayvinci Wheel Guard Zwolle

Technische gegevens

Levensduur: 9-12 maanden
Dikte: 3-4µ

Bellen