Gyeon Quartz Zwolle

Gyeon Quartz Zwolle

SCS Car Detailing is mag zich met trots Gyeon Quartz Zwolle punt noemen. U kunt er terecht voor alle Gyeon Quartz behandelingen en producten. Hieronder een overzicht van de verschillende coatingen die u kunt laten verzorgen.

Gyeon Q2 Fabric Coat: 
Textielcoating voor onder anderen bekleding zoals zetels en matten en gestoffeerde delen zoals panelen en softtop cabriotextiel. Deze coating geeft uw textiel bescherming door de toevoeging van Si02. Deze beschermende samenstelling zorgt voor waterweerbaarheid en zelfreinigende eigenschappen.

Gyeon Fabric Coat

Gyeon Q2 Leather Shield: 
Leercoating die leder beschermd tegen vocht, vuil en UV straling. Door de actieve Si02 samenstelling is uw leer maximaal beschermd, vuil- en waterafstotend, flexibel en voor langere tijd mat zijde van afwerking.

Gyeon Q2 View Coat: 
Raamcoating die de ramen beschermd tegen het hechten van vuil en regen. Tot wel 80 kilometer per uur zonder wissers de regen van uw raam afzien vliegen.

 Gyeon View

Gyeon Q2 Trim: 
Trimcoating die kunststofdelen, vinyl en rubbers in nieuwe staat brengt. Verweerde vinyl delen worden weer diep mat zijde zwart van kleur. Coating biedt bescherming tot wel 12 maanden. 

Gyeon Trim
Gyeon Q2 Mohs+: 
Q2 MOHS Plus is een professionele set van twee keramische coatings, uitsluitend bedoeld voor geautoriseerde detailers. Het bevat de hardste Q2MOHS coating en onze Q2 PHOBIC top coating. Het verzekert u van een kwaliteit en een uitstraling die niet te vergelijken zijn met andere keramische coatings en zelfs niet met high-end waxen.

Gyeon Q² Dureflex:
Q² Duraflex is een geavanceerde twee componenten en dubbel laags ceramische coating gemaakt voor de hoge eisen van de gecertificeerde Gyeon Quartz detailers. De pure solizane Q² Base is de hardste coating in de automotive branche op dit moment. De Q² Base zorgt voor een keiharde ondercoating en de Q² Flexi is een dikke extreem hydrofobische topcoatingen die een nieuwe standaard in de markt zet.

 

Gyeon Q2 Prime: 
Lakcoating die de levensduur van de lak verlengt en een extreem waterafstotende eigenschappen met zich mee brengt. Parelende waterdruppels, schone lak en diepe donkere glans. Bescherming tot 15.000 KM.


Gyeon Q2 Cancoat: 

Coating verhoogt de glans en het wetlook effect van de lak. Water- en vuilafstotende bescherming. Houdt stand tot 15.000 KM.

Call Now ButtonBellen